Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Τί ισχύει με τα μόρια ΑΣΕΠ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔21/02/2017 - 21:59 | Author: Newsroom

Δείτε τι ισχύει με τα μόρια στο ΑΣΕΠ (asep.gr) και τα πιστοποιητικά των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

α) Μοριοδοτείται στον το Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού υπολογιστών;
Στους διαγωνισμούς του Δημοσίου και στον ΑΣΕΠ, το πιστοποιητικό πληροφορικής είναι υποχρεωτικό προσόν και δεν μοριοδοτείται η απόκτησή του. Θεωρείται τίτλος που πρέπει να έχει ο υποψήφιος για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό. Στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ των Εκπαιδευτικών το πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού υπολογιστών μοριοδοτείται με 1 μόριο, γράφει το ecdltest-themata.gr.

β) Παίρνω περισσότερα μόρια στον εάν έχω τις 6 ενότητες και όχι μόνο τις 3 υποχρεωτικές;
Όχι, δεν παίζει κανένα ρόλο πόσες επιπλέον ενότητες έχετε αποκτήσει.

γ) Παίρνω περισσότερα μόρια στον εάν έχω Πιστοποιητικό Πληροφορικής Προχωρημένου επιπέδου (τύπου Advanced/Expert/Master κλπ);
Όχι, δεν λαμβάνετε περισσότερα μόρια. Τα πιστοποιητικά πληροφορικής προχωρημένου επιπέδου δεν είναι αναγνωρισμένα από το Δημόσιο. Ακόμα κι αν έχετε πιστοποίηση προσωρημένου επιπέδου (εκτός του Cambridge της Vellum), αν δεν έχετε τις 3 ενότητες του Βασικού επιπέδου που ζητάνε οι περισσότερες προκηρύξεις, δεν λαμβάνεται υπόψη η κατάθεση άλλου πιστοποιητικού.

Τα παραπάνω αφορούν το πλήθος των. Τυχόν αποκλίσεις μπορεί να προκύψουν κατά περίπτωση, με τις λεπτομέρειες να αναφέρονται στους όρους της εκάστοτε προκήρυξης/πρόσκλησης.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral