Πού και πόσο αυξάνονται οι τιμές στα διόδια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔07/01/2018 - 12:30 | Author: Newsroom

Σε εφαρμογή τίθεται από τα μεσάνυχτα σήμερα η «ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών», όπως ανακοίνωσαν η «Νέα Οδός Α.Ε.» και η «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε.».

Τα νέα τέλη παρουσιάζονται αναλυτικά ανά αυτοκινητόδρομο, σταθμό και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες. Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 5 έως 10 λεπτά του ευρώ ενώ σε πολλούς σταθμούς το αντίτιμο των διοδίων μένει αμετάβλητο.
Στην Ιόνια Οδό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 00:01) θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πλευρικού σταθμού Γαβρολίμνης, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου. Τα ανά κατηγορία οχήματος θα είναι τα εξής:

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν, οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι. Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν οδηγός που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι

newsbeast.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral