Παράλογο και όμως αληθινό: To ίδιο IBAN είχαν 107 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/12/2017 - 11:05 | Author: Newsroom

Ο πρόεδρος της , Αναστάσιος Τάγαρης αποκάλυψε πως έχουν υποβληθεί στο σύστημα για το 107 αιτήσεις που έχουν το ίδιο IBAN. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει γίνει, καθώς το σύστημα υποτίθεται πως δεν δέχεται περισσότερες από τρεις αιτήσεις με τον ίδιο αριθμό λογαριασμού.

«Το σύστημα δεν δέχεται περισσότερες από τρεις με το ίδιο IBAN», διευκρίνισε ο κύριος Τάγαρης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του “Ε”, «χαρακτηριστικά, υπήρχαν 107 αιτήσεις που είχαν το ίδιο IBAN! Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγινε… το κοιτάζουμε!».

Πώς θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα όσοι έμειναν εκτός

Ο κ. Τάγαρης στάθηκε ιδιαιτέρως και στις περιπτώσεις που οι αιτούντες χάνουν το λόγω IBAN. «Για όσους έχουν βάλει στην αίτηση λάθος IBAN, τρεις ή τέσσερις ημέρες μετά την προσπάθεια που θα κάνει το διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ να καταθέσει τα χρήματα, εμείς θα ενημερωθούμε για τις απορρίψεις, δηλαδή ποια IBAN δεν λειτούργησαν σωστά. Αυτές τις αιτήσεις θα τις ακυρώσουμε αυτόματα και οι πολίτες θα μπορούν να ξαναμπούν (μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου) να κάνουν ξανά την αίτηση τους και να βάλουν το σωστό IBAN».

Νέες αλλαγές στα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα – Τι πρέπει να προσέξετε

Loading...
  • europalso

    ideascentral