Όσο εμείς αδρανούμε και λουφάζουμε, αυτοί θα “ψαλιδίζουν” τους μισθούς και τις συντάξεις!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔19/02/2017 - 21:39 | Author: Newsroom

Στα μουλωχτά και ταχυδακτυλουργικά μειώνονται οι αποδοχές μας και δυστυχώς, ουδείς αντιδρά!

Στην τηλεοπτική συνέντευξή του ο κ. Φλαμπουράρης, την Κυριακή 29 του Γενάρη, μεταξύ των άλλων είπε:
“Ο κόσμος να είναι ήσυχος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων. Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας” (!)

Αξιότιμε, κ. υπουργέ επικρατείας,
Από τον περασμένο Μάιο, δύο μειώσεις στις αποδοχές μας! Η συνολική ετήσια μείωση του μισθού μου
άγγιξε τα 500 ευρώ!
Χωρίς περίθαλψη και με την ακρίβεια να τραβά την ανηφόρα!!
“Ατέρμονες” μειώσεις μισθών!
Ακούς κ. Φλαμπουράρη;
“Κατρουγκάλειες” αλχημείες
Εκτυπώνοντας το έντυπο μισθοδοσίας Μαρτίου, διαπιστώσαμε, για πολλοστή φορά από το 2010, μία ακόμη μείωση στις μηνιαίες αποδοχές μας.
Η συγκεκριμένη μείωση έχει προκύψει από τις αλλαγές στον υπολογισμό των εισφορών για την κύρια σύνταξη, η οποία σύνταξη -ειρήσθω εν παρόδω,- μειώνεται απελπιστικά παρά τις αυξημένες εισφορές μας και την επιμήκυνση του χρόνου συνταξιοδότησης!
Άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία, η οποία λαμβάνει σάρκα και οστά τα τελευταία δύο χρόνια και εντάσσεται στα “έργα και τις ημέρες” της σημερινής κυβέρνησης, με εμπνευστή τον “αρχιερέα” των περικοπών μισθών και συντάξεων, Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος αφού έκανε όλη τη “βρώμικη” δουλειά στο υπουργείο εργασίας, “μετακόμισε” στο υπουργείο εξωτερικών. Ένα δωράκι(!) του πρωθυπουργού για τις υπηρεσίες του στην “εξόντωση” και τον “αφανισμό” χιλιάδων ασφαλισμένων και συνταξιούχων, οι οποίοι διαπιστώνουν καθημερινά πως η συρρίκνωση των αποδοχών τους δεν έχει τέλος!!

Ο εμπνευστής του Ν. 4387/2016 και “αρχιερέας” των περικοπών μισθών και συντάξεων
Θυμίζω πως η μείωση αυτή του μισθού μας, είναι η δεύτερη τους τελευταίους δέκα μήνες, αφού είχε προηγηθεί τον περασμένο Μάιο η πρώτη, λόγω αλλαγών στη φορολογία του εισοδήματός μας!!!
Στις μειώσεις αυτές, αν προσθέσουμε την ακρίβεια και το υπέρογκο κόστος των δαπανών της υγειονομικής μας περίθαλψης -αφού πλέον πληρώνουμε όλες τις ιατρικές μας δαπάνες- τότε μιλάμε για πλήρη απορρύθμιση του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος και κατεδάφιση-διάλυση-εξαθλίωση της κοινωνίας μας.

Ο εφιάλτης είναι προ των πυλών…
Οι συνολικές κρατήσεις μας θα ξεπεράσουν
το 50% των μικτών αποδοχών μας!!!

Από το 2018 θα βρεθούμε αντιμέτωποι με νέες απώλειες του εισοδήματός μας, που θα προκύψουν από τη μείωση του αφορολόγητου ορίου. Εκτός και εάν… δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα κάποια “παλικάρια”, που κάθε τόσο θέτουν κόκκινες γραμμές, αλλά… με εξαιρετική ταχύτητα τις “πρασινίζουν”!!!

Καληνύχτα σας, κύριε, Αλέκο…
κυρ-Αλέκο, κυρ-Αλέκο με το ψευτοκόκκινο γιλέκο…

Με εξαιρετική τιμή

Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Loading...
  • europalso

    ideascentral