ΟΓΑ – Επίδομα τέκνων β´ δόση 2017: Οι τελευταίες ειδήσεις για την πληρωμή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔15/07/2017 - 11:28 | Author: Newsroom

: Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η  της β’ δόσης του .

Οι πληροφορίες ήθελαν να καταβληθεί η β’ δόση του  του (www.oga.gr) το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο διοικητής του , Στυλιανός Πλιάκης, ο οποίος, σε δηλώσεις του στον ANT1, έδωσε ημερομηνίες μεταξύ 20-25 Ιουλίου. Επιπροσθέτως, ενώ υπογράμμισε ότι έχουν αρχίσει να πληρώνονται επιδόματα κηδείας, λοχείας κτλ.

Επίσης μέχρι και τις 30 Ιουνίου έχει δοθεί χρονικό περιθώριο προκειμένου να κατατεθούν στον (oga.gr) οι αιτήσεις Α21 ούτως ώστε να λάβουν οι δικαιούχοι τη β΄ δόση των επιδομάτων και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την είσπραξή της, όπως έκανε γνωστό ο Οργανισμός.

 

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΓΑ:

Τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων ότι, ο Οργανισμός ενόψει της πληρωμής της Β’ δόσης 2017 έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί όσες  θα υποβληθούν στην Α.Α.Δ.Ε (taxisnet) μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Στους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων, των οποίων οι πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων, και θα υποβληθούν μέχρι τις 30/6/2017, θα καταβληθούν τα δικαιούμενα ποσά με την πληρωμή της Β’ δόσης 2017.

Οι  των δικαιούχων που θα υποβληθούν μετά την 30η Ιουνίου 2017, θα επεξεργαστούν και θα ελεγχθούν στη συνέχεια, ενόψει της πληρωμής της επόμενης Γ’ δόσης.

Loading...
  • europalso

    ideascentral