ΟΑΕΔ: Τι ισχύει για ανέργους και εποχική εργασία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔29/04/2017 - 14:23 | Author: Newsroom
Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2017 - 14:23

: Με την ισχύ της συγκεκριμένης διάταξης, πλέον, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούσαν να εργαστούν την περίοδο του καλοκαιριού, χωρίς με την εποχιακή αυτή εργασία να χάσουν τα δικαιώματά τους ως εγγεγραμμένοι άνεργοι ΟΑΕΔ.

Δυνατότητα σε ανέργους ΟΑΕΔ, να εργαστούν το καλοκαίρι σε κονσερβοποιίες χωρίς να χάσουν τα δικαιώματά τους ως εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ, δίνει διάταξη που περιλαμβάνεται στο ν. 4461/2017 που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή, όπως γνωστοποιεί με χθεσινή της ανακοίνωση η (26/4) Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδας (ΕΚΕ).

«Η ΕΚΕ που πλαισιώνεται από 17 μέλη, απασχολεί περισσότερα από 10.000 άτομα στη διάρκεια του καλοκαιριού, κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και πιο περιορισμένα τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο», επισήμανε  στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδας, Κώστας Αποστόλου.
Διαβάστε επίσης: ΟΑΕΔ- Κοινωνικός Τουρισμός 2017: Πως θα ενεργοποιήσουν τις επιταγές οι δικαιούχοι

«Τρέξαμε και εμείς πολύ προκειμένου να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό», πρόσθεσε, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και απηύθυνε ευρύ κάλεσμα στους Έλληνες εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που τους προσφέρεται.

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα 10.500 προσλήψεων σε ΟΤΑ-Δημόσιο

ΟΑΕΔ: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους ηλικίας 18-24

Loading...
  • europalso

    ideascentral