ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα με 4.000 θέσεις εργασίας στο λιανικό εμπόριο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔03/01/2017 - 20:37 | Author: Newsroom

Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης με 4.000 θέσεις εργασίας στο λιανικό εμπόριο

Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΥΕ/ΕΚΤ) και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), ως συνδικαιούχοι, αναλαμβάνουν την υλοποίηση της Πράξης «Δράσεις κατάρτισης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου».

Η Πράξη αποσκοπεί στη συμβουλευτική καθοδήγηση, στην κατάρτιση και την πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων 4.000 ανέργων και οικονομικά μη ενεργών νέων, ηλικίας από 18 έως 24 ετών, σε αντικείμενα του Λιανικού Εμπορίου και ο εφοδιασμός τους με τις κατάλληλες γνώσεις και μεθοδολογίες ώστε να επανενταχθούν απρόσκοπτα τα επόμενα χρόνια στην ελληνική αγορά εργασίας, απασχολούμενοι στον κλάδο.

ΟΑΕΔ: 24.291 προσλήψεις σε 274 δήμους

Οι ειδικότητες στις οποίες θα καταρτιστούν οι ωφελούμενοι είναι: Πωλητής Λιανικής, Εξωτερικός Πωλητής, Στέλεχος Εξαγωγικού Εμπορίου, Στέλεχος Διαχείρισης Αποθήκης, Προωθητής Πωλήσεων Λιανικού Εμπορίου (Merchandiser) και Υπάλληλος Γραφείου. Η ένταξη στο μητρώο ωφελουμένων θα πραγματοποιηθεί ως εξής: Συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης ηλεκτρονικά. Η αίτηση βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.esee-emporio.gr στο αντίστοιχο πεδίο. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει την αίτηση του έως 23/01/2017.

Μετά την καταληκτική ημερομηνία (23/01/2017) για την ηλεκτρονική υποβολή των , οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν στην ΕΣΕΕ (Κτίριο ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ, Πετράκη 8, ΤΚ 10563, ΑΘΗΝΑ) φάκελο με τα δικαιολογητικά που περιγράφονται στην παρούσα ώστε να πιστοποιήσουν τα όσα δηλώνουν στην αίτησή τους.

Ο φάκελος θα έχει την ένδειξη: Δικαιολογητικά για την πράξη « στον τομέα του λιανικού εμπορίου – Β’ Κύκλος», ονοματεπώνυμο, Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ), Περιφέρεια Επιλογής (όπως δηλώθηκε στην αίτηση). Η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών λήγει σε 10 ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (καταληκτική ημερομηνία αποστολής δικαιολογητικών μέχρι και Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017). Η μη εμπρόθεσμη υποβολή των δικαιολογητικών καθιστά τη σχετική αίτηση άκυρη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3259170.

eleftherostypos.gr ΣΟΦΙΑ ΕΜΜΑΝΟΗΛΙΔΟΥ

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral