ΟΑΕΔ -Κοινωφελής Eργασία: Πότε αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔30/01/2018 - 10:10 | Author: Newsroom

Θέμα ωρών είναι η δημοσιοποίηση των προσωρινών πινάκων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του των δικαιούχων του προγράμματος (β’ φάση).

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ή αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για την κάλυψη 7.180 θέσεων πλήρους απασχόλησης με συμβάσεις οκτώ μηνών, σε 34 δήμους όλης της χώρας, οι οποίοι είναι θύλακες υψηλής ανεργίας.

Από την εξέταση των ηλεκτρονικών αιτήσεων που υποβλήθηκαν το διάστημα 14 – 27 Δεκεμβρίου προέκυψαν οι δικαιούχοι οι οποίοι θα αναρτηθούν στους προσωρινούς πίνακες.

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν τις εξής αποδοχές:

Α) Όσοι είναι άνω των 25 ετών, θα λάβουν 19,81 ευρώ ημερησίως και όχι πάνω από 495,25 ευρώ το μήνα.

Β) Όσοι είναι έως 25 ετών, θα λάβουν 17,27 ευρώ ημερησίως και όχι πάνω από 431,75 ευρώ το μήνα.

Η δράση της κατάρτισης θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγών κατάρτισης (voucher)στο σύνολο των ωφελουμένων. Οι ωφελούμενοι που θα συμμετάσχουν στη δράση της κατάρτισης θα τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και θα καταρτίζονται μία ημέρα, την τελευταία εργάσιμη μέρα κάθε εβδομάδας.

ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα 3 νέα προγράμματα απασχόλησης

Η κατάρτιση θα ξεκινήσει μετά τον 2ο μήνα υλοποίησης του προγράμματος. Στην περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν επιλέξει να παρακολουθήσει το παραπάνω πρόγραμμα κατάρτισης, θα εργάζεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας. Αναφορικά με τη συμβουλευτική, θα προσφέρονται στις αρμόδιες Υπηρεσίες  ΚΠΑ2 του δύο υποχρεωτικές συνεδρίες (συμβουλευτικών υπηρεσιών) στους ωφελούμενους, κατά την είσοδο και την έξοδό τους στο πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του (www.oaed.gr).

Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι:

2.183 θέσεις ΔΕ οι περισσότερες εκ των οποίων: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (274),    ΟΔΗΓΩΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (200), ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ (166),  ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ – ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (156) και            ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (151).

1.024 ΠΕ οι περισσότερες εκ των οποίων είναι: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (196), ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (104) και  ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ (69)

106 ΠΕ/ΤΕ ΠΕ/ΤΕ, στο σύνολό τους ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

790 TE οι περισσότερες εκ των οποίων ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ (105),    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (89) και ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (57).

3077 YE, στην πλειοψηφία τους: ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (1149), ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  (450),       ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ (433), ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (244),          ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ   (240)  και             ΒΟΗΘΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ (162).

Οι άνεργοι – ωφελούμενοι του προγράμματα θα εργαστούν σε διάφορες υπηρεσίες των ΟΤΑ για διάστημα οκτώ μηνών με καθεστώς πλήρους απασχόλησης.

ΟΑΕΔ: Τί πρέπει να ξέρετε για το ακατάσχετο των εργατικών κατοικιών

Loading...
  • europalso

    ideascentral