Ο Τσοχατζόπουλος αμέσως μετά το χειρουργείο – Σταμάτη: «μέσα του είναι σάπιος»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔12/04/2017 - 18:38 | Author: Newsroom

Για πρώτη φορά η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη σπάει τη σιωπή της στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» και μιλά για όλους και για όλα.

Για τη σχέση της με το σύζυγό της, τα πρόσωπα που ισχυρίζεται πως τους εξαπάτησαν, τους πολιτικούς, για τα όσα βίωσε στη φυλακή, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρεται στην κατάσταση του άντρα της και δηλώνει πως τον κατέβαλαν οι συνθήκες στη φυλακή «Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε: “Kα Σταμάτη, ο κος Τσοχατζόπουλος είναι 77, μέσα του όμως είναι 98, είναι όλος σάπιος”».

Επίσης, κάνει λόγο για τον δύσκολο αγώνα να συγκεντρωθούν τα χρήματα της εγγύησης και αποκαλύπτει: «Θα σας εξομολογηθώ ότι πριν έρθω εδώ δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο. Μου είπε ότι υπάρχει λύση… με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό. Το θέμα είναι να το δεχθεί ο Τσοχατζόπουλος».

«Σου χρωστάω τα πάντα. Σε σένα έτυχε ο κλήρος να με οδηγήσεις από το σκοτάδι στο φως» της είπε ο Άκης όταν έμαθε για την αποφυλάκιση και συμπληρώνει για τη σχέση της με τον σύζυγό της «Η σχέση μας πέρασε από Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες. Ήταν άπειρα τα προβλήματα και τα παράσιτα που δημιουργούσαν εμπόδια».

Παράλληλα, μιλά και για τη σχέση της με την πρώην σύζυγο του Άκη και τα παιδιά τους «Ο κος Τσοχατζόπουλος δεν ξέρει πόσο τον λάτρεψα. Από σεβασμό και λατρεία για την κατάσταση που διανύει δεν θα αναφερθώ στα παιδιά του. Θα αναφερθώ, όμως, στη μητέρα τους και πρώην σύζυγό του, που υπήρξε καθοδηγητής για πολλά δεινά που υποστήκαμε ο Τσοχατζόπουλος και εγώ».

Με τα παιδιά του Άκη υπάρχει «ένα άσβεστο μίσος», τονίζει στη συνέντευξη.

Μάλιστα ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αυτοψία» Αντώνης Σρόιτερ, πριν από λίγη ώρα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με τον Άκη Τσοχατζόπουλο αμέσως μετά το χειρουργείο μ το τριπλό by passπου υπεβλήθη.

17855454_1313883832022162_3903548471786368764_o

Capture

Loading...
  • europalso

    ideascentral