Νέα πρόταση για τα ειδικά μισθολόγια από την κυβέρνηση – Οι αλλαγές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔01/09/2016 - 15:11 | Author: Newsroom

Μια σημαντική εξέλιξη φαίνεται πως υπάρχει στο θέμα των ειδικών μισθολογίων. Η κυβέρνηση έχοντας ζυγίσει τις αντιδράσεις που υπήρχαν στις προτάσεις που είχε διαρρεύσει μέσω στοχευμένων δημοσιευμάτων, φαίνεται να αντιλήφθηκε πως οι αντιδράσεις θα ήταν τεράστιες και δείχνει να τα μαζεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση αντιλήφθηκε ότι θα πρέπει να προτάξει το θέμα των ειδικών συνθηκών στις οποίες βρίσκονται όσοι ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, και δείχνει να κάνει πίσω στο θέμα της επιβολής μεγάλων περικοπών.

Αυτό φάνηκε στην συνάντηση που είχαν σήμερα στις 9:30 το πρωί συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας με τον υπουργό προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα bloko.gr που ειδικεύεται σε θέματα των Σωμάτων Ασφαλείας, ο κ. Τόσκας ο οποίος νωρίτερα είχε ζητήσει σχετική πληροφόρηση από τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, είπε ότι το σχέδιο για το μισθολόγιο των ένστολων βαίνει προς απόσυρση.

“Η κυβέρνηση”, φέρεται πως είπε χαρακτηριστικά, “αναγνωρίζει σε πολιτικό επίπεδο το δίκαιο του αιτήματος για βελτίωση του οικονομικού επιπέδου ζωής, σε συνδυασμό με την αξία του επαγγέλματος και για τους συγκεκριμένους λόγους, εξετάζεται νέα πρόταση επί τα βελτίω, από την προηγούμενη”, χωρίς πάντως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Νεώτερη ενημέρωση σχετικά με το τι θα κάνουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θα δημοσιεύσουμε μέσα στην ημέρα.

onalert

Loading...
  • europalso

    ideascentral