ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: “Θράσος και άγνοια για σοβαρά θέματα στους συντάκτες των δελτίων Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ”

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔12/02/2017 - 22:51 | Author: Newsroom

Δεν λέει να μπει τέλος στον πόλεμο ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα της δημοσιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Με νέα ανακοίνωση της η ΝΔ κατηγορεί για θράσος και άγνοια για σοβαρά θέματα στους συντάκτες των δελτίων Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το θράσος, αλλά και η άγνοια για σοβαρά θέματα των συντακτών των δελτίων τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένα. Τους ενημερώνουμε, λοιπόν:

1. Δεν τίθεται θέμα υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες εντός 90 ημερών, όταν παραμένει η ίδια Αρχή Ελέγχου. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν βουλευτής, όταν εκλέχτηκε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άρα ήδη υπέβαλλε κάθε χρόνο δήλωση πόθεν έσχες.

2. Το Πληροφοριακό Σύστημα για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες υλοποιήθηκε, επί ημερών του κ. Μητσοτάκη, στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Δυο χρόνια τώρα, η Κυβέρνηση, προφανώς για να τακτοποιήσουν οι δικοί της Υπουργοί τις εκκρεμότητές τους, καθυστερεί και στις 12 Φεβρουαρίου 2017 δεν έχουν υποβληθεί οι σχετικές δηλώσεις του έτους 2015. Γεγονός πρωτοφανές, που κάτι κρύβει…».

Loading...
  • europalso

    ideascentral