Μητσοτάκης: ριζικές αλλαγές σε κράτος και παιδεία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔05/01/2017 - 20:27 | Author: Newsroom

Μήνυμα για ριζικές αλλαγές στο κράτος και την πολιτική αλλά και αξιόλογηση στο δημόσιο, ως αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα για να βγει από την κρίση, στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τον ένα χρόνο από τις εκλογές στη ΝΔ.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο», ο κ. Μητσοτάκης παρουσιάζει τις κινήσεις του με στόχο τον εκδημοκρατισμό του κόμματος, τις βασικές αρχές της «Συμφωνίας Αλήθειας» με αλλαγές στο κράτος και λιγότερους φόρους, ενώ κάνει λόγο για αποτυχία της σημερινής κυβέρνησης, η οποία, όπως λέει, με τα ψέματά της, έχει φέρει τους Έλληνες στα όρια της συλλογικής κατάθλιψης.

Ο ίδιος σημειώνει χαρακτηριστικά ότι χρειάζονται «αλλαγές στο Κράτος και την οικονομία για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε επενδύσεις και να βρουν δουλειά οι άνεργοι και όσοι φεύγουν στο εξωτερικό.

Αλλαγές στα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια που χρειάζονται μεγαλύτερη ελευθερία ανά εκπαιδευτική μονάδα.

Αξιολόγηση στο Δημόσιο για να γίνει πιο αποτελεσματικό, προς όφελος του πολίτη και του επιχειρείν.

Αλλαγές στην υγεία με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα».

Ο κ. Μητσοτάκης ζητά μάλιστα από τους πολίτες να ακούσουν τη ΝΔ και να την αντιμετωπίσουν χωρίς κάποια αφοριστική προκατάληψη.

«Είμαι βέβαιος πως θα διαπιστώσουν ότι είμαστε μια παράταξη που αλλάζει, ανανεώνεται, διδάσκεται από τα λάθη της και κοιτάζει μπροστά. Με σχέδιο, υπευθυνότητα και αυτοπεποίθηση» τονίζει χαρακτηριστικά.

aftodioikisi.gr/

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral