Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔16/01/2017 - 20:55 | Author: Newsroom

Για το εισηγητικό πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή για τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην αμηχανία του για το ναυάγιο της εξεταστικής του για τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο» επισημαίνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Σήμερα, πριν διανείμουν στα μέλη της επιτροπής το “πόρισμά τους”, το έκαναν διαρροή σε δημοσιογράφους κι έπειτα επιχείρησαν να το μαζέψουν, ισχυριζόμενοι πως δεν έστειλαν το τελικό κείμενο!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή όχι μόνο προκατασκεύασε “πόρισμα” πριν καλά-καλά ξεκινήσει η επιτροπή, όχι μόνο αρνήθηκε με ψηφοφορία να επιχειρήσουμε από κοινού τη σύνταξη ενιαίου πορίσματος, αλλά επιδόθηκε και στην υποκλοπή εντυπώσεων με τη διαρροή του κειμένου του δήθεν πορίσματος της εξεταστικής» σημειώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου, για το εισηγητικό πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή για τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην αμηχανία του για το ναυάγιο της εξεταστικής του για τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο. Σήμερα, πριν διανείμουν στα μέλη της επιτροπής το “πόρισμά τους”, το έκαναν διαρροή σε δημοσιογράφους κι έπειτα επιχείρησαν να το μαζέψουν, ισχυριζόμενοι πως δεν έστειλαν το τελικό κείμενο!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή όχι μόνο προκατασκεύασε “πόρισμα” πριν καλά-καλά ξεκινήσει η επιτροπή, όχι μόνο αρνήθηκε με ψηφοφορία να επιχειρήσουμε από κοινού τη σύνταξη ενιαίου πορίσματος, αλλά επιδόθηκε και στην υποκλοπή εντυπώσεων με τη διαρροή του κειμένου του δήθεν πορίσματος της εξεταστικής. Η ζωή, όμως, τους εκδικείται. Τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα για τα ψέματα που είπαν και τις ενσυνείδητα ψευδείς υποσχέσεις που έδωσαν».

Loading...
  • europalso

    ideascentral