Λοταρία αποδείξεων: Δυο κληρώσεις το Δεκέμβριο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔02/12/2017 - 13:00 | Author: Newsroom

Η πρώτη κλήρωση έγινε και 1000 τυχεροί κέρδισαν από 1000 ευρώ. Μέσα στο Δεκέμβριο θα γίνουν δυο κληρώσεις η μικρή και η μεγάλη κλήρωση.

Ποια η διαφορά της μεγάλης και της μικρής

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια κλήρωση σαν τη χθεσινή. Αυτή θα είναι η μικρή λοταρία. Θα κληρωθούν και πάλι 1.000 ευρώ σε 1.000 φορολογούμενους. Στην μικρή κληρωτίδα του Δεκεμβρίου θα μπουν οι αποδείξεις από συναλλαγές του Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι αποδείξεις που συμμετέχουν είναι αυτές που έχουν πληρωθεί με πλαστικό χρήμα.

Επιπλέον, στα μέσα του Δεκεμβρίου, θα γίνει μια άλλη κλήρωση της λοταρίας αποδείξεων. Αυτή θα είναι η μεγάλη λοταρία. Σε αυτή θα κληρωθούν συνολικά 10.000.000 ευρώ. Οι τυχεροί αυτής της λοταρίας θα είναι πολλαπλάσιοι αφού 10.000 φορολογούμενοι θα πάρουν από 1.000 ευρώ. Σε αυτή, τη μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου, θα μπουν οι αποδείξεις των προηγούμενων 10 μηνών του έτους 2017 (δηλαδή από Ιανουάριο μέχρι και Σεπτέμβριο του 2017).

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Τι πρέπει να ξέρετε για το έπαθλο των 1.000 ευρώ: Ακατάσχετο και αφορολόγητο

Σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται νικητές, που κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του κάθε φορολογούμενου.

Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 μέχρι 1000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.

Τονίζεται ότι το σύστημα συγκέντρωσης λαχνών είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να ενθαρρύνονται οι συναλλαγές με πλαστικό χρήμα ακόμη και στα πιο μικρά ποσά.

Loading...
  • europalso

    ideascentral