Λεβέντης: «Πάνω η πατρίδα, κάτω τα κόμματα»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔15/04/2017 - 19:08 | Author: Newsroom

«Τα κόμματα αντί να τρώγονται και να κάνουν θεατρικές παραστάσεις στη Βουλή, οφείλουν με αίσθημα ευθύνης να συνεννοηθούν», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σημειώνοντας στο μήνυμά του για το Πάσχα ότι σύνθημα όλων, πρέπει να γίνει το «πάνω η πατρίδα, κάτω τα κόμματα».

«Βρισκόμαστε στην 7η χρονιά μνημονίων και λιτότητας και ο ελληνικός λαός υποφέρει και βασανίζεται. Ιδιαίτερα οι νέοι αναχωρούν στο εξωτερικό αρκετοί, ενώ όσοι μένουν είναι άνεργοι ή αμείβονται με εξευτελιστικές αμοιβές», σημείωσε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Αλλά και η τρίτη ηλικία υποφέρει και αυτή, αφού οι συντάξεις έχουν κοπεί κατά το ήμισυ και πλέον με ένα κόστος ζωής που διαρκώς αυξάνει».

«Τα κόμματα αντί να τρώγονται και να κάνουν θεατρικές παραστάσεις στη Βουλή, οφείλουν με αίσθημα ευθύνης να συνεννοηθούν. Πάνω η πατρίδα κάτω τα κόμματα, αυτό πρέπει να γίνει σύνθημα όλων μας. Η Ένωση Κεντρώων εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και ο αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους, μας γιατί περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Loading...
  • europalso

    ideascentral