Κορίνθου-Πατρών: Νέοι σταθμοί διοδίων σε Κιάτο και Ζευγολατιό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔07/07/2017 - 21:06 | Author: Newsroom

Σύμφωνα με την εταιρεία, όταν αργότερα εφαρμοστεί πλήρως το νέο σύστημα , τότε το συνολικό κόστος για τα ΙΧ αυτοκίνητα, από Ελευσίνα ως Πάτρα, θα είναι 11,50 ευρώ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού», από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 9 Ιουλίου ανοίγει ο νέος κόμβος Ζευγολατιού του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών και παράλληλα τίθενται σε λειτουργία νέοι σταθμοί διοδίων. Η μετάβαση στο νέο σύστημα διοδίων θα γίνει σταδιακά, αρχής γενομένης από το τμήμα Κόρινθος-Ξυλόκαστρο, όπου η χρέωση στον υφιστάμενο μετωπικό σταθμό του Κιάτου θα γίνεται και στις δύο κατευθύνσεις.

Παράλληλα, ξεκινάει η λειτουργία των πλευρικών σταθμών στον κόμβο Ζευγολατιού, με χρέωση από και προς Αθήνα, και στον κόμβο Κιάτου, με χρέωση από και προς Πάτρα.

Οι τιμές που θα ισχύσουν στον μετωπικό Κιάτου είναι οι ακόλουθες: Δίκυκλα 1,60 ευρώ, ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 2,20 ευρώ, φορτηγά με δύο ή τρεις άξονες 5,70 ευρώ και φορτηγά με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 8 ευρώ.

Οι τιμές που θα ισχύσουν στον πλευρικό σταθμό Κιάτου θα είναι οι εξής: Δίκυκλα 0,60 ευρώ, ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 0,80 ευρώ, φορτηγά με δύο ή τρεις άξονες 2,10 ευρώ και φορτηγά με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 3 ευρώ.

Οι τιμές στον πλευρικό σταθμό Ζευγολατιού θα είναι οι ακόλουθες: Δίκυκλα 0,50 ευρώ, ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 0,70 ευρώ, φορτηγά με δύο ή τρεις άξονες 1,80 ευρώ και φορτηγά με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 2,60 ευρώ.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral