Κοινωφελής εργασία: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔09/11/2016 - 21:31 | Author: Newsroom

ΟΑΕΔ Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το dikaiologitika.gr τα αποτελέσματα για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα η μοριοδότηση για την β φάση του προγράμματος για 6. 339 προσλήψεις ανέργων σε 34 δήμους θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας και το αργότερο έως την Δευτέρα.

Μετά την ανάρτηση των πινάκων μοριοδότησης των αιτούντων θα ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων ενώ σύμφωνα με τις πηγές του ΟΑΕΔ θα χρειαστούν τουλάχιστον 45 ημέρες απο την λήξη των ενστάσεων για την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων.

Οι 34 δήμοι που συμμετάσχουν σε αυτή τη φάση της Κοινωφελούς Εργασίας είναι οι εξής: Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Αλεξανδρείας, Αχαρνών, Βέροιας, Γρεβενών, Δέλτα, Δράμας, Ηλίδας, Θεσσαλονίκης, Ιλίου (Νέων Λιοσίων), Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κύμης-Αλιβερίου, Λαγκαδά, Λαμιέων, Λαυρεωτικής, Λεβαδέων, Μεγαρέων, Νάουσας, Ναυπακτίας, Νεάπολης-Συκέων, Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πατρέων, Πετρούπολης, Πρέβεζας, Πύργου, Τρικκαίων, Φλώρινας, και Χαλκηδόνας.

Στα κριτήρια μοριοδότησης των νέων Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας περιλαμβάνεται για πρώτη φορά το κριτήριο της εντοπιότητας και των ωφελουμένων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) προκειμένου να πριμοδοτούνται οι δημότες των περιοχών με υψηλή μακροχρόνια ανεργία, αλλά και οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Loading...
  • europalso

    ideascentral