Κυβερνητικές πηγές για ΝΔ: «Εκτίθεται η αντιπολίτευση με τις διαρροές της»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔12/04/2017 - 17:50 | Author: Newsroom

Για εμμονική πολιτική επικοινωνία κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή σημερινές «διαρροές» από την Πειραιώς και τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα οι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν:

Χρήσιμο θα ήταν οι «πηγές» της Νέας Δημοκρατίας πριν προβούν σε οποιαδήποτε διαρροή, να είναι βέβαιοι/ες ότι:

α) Ενημερώνουν τον Πρόεδρό τους με τα επίκαιρα και ορθά στοιχεία (π.χ. της Εργάνης), αλλά και για τη διαφορά μεταξύ επίτευξης και υπέρβασης στόχων, ώστε να μην εκτίθεται.

β) Δεν κωφεύουν στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος επανειλημμένως έχει πει ότι «τίποτε δεν είναι συμφωνημένο μέχρι όλα να συμφωνηθούν».
γ) Δεν κωφεύουν ούτε στις ανάλογες δηλώσεις ξένων αξιωματούχων, όπως για παράδειγμα σε όσα ανέφερε σήμερα η Κ. Λαγκάρντ, που επανέλαβε το αίτημα και την ανάγκη για ελάφρυνση χρέους, σημειώνοντας πως οι λεπτομέρειες (modalities) θα πρέπει να αποφασιστούν προκαταβολικά.

Η κατάκτηση των α), β) και γ) είναι τα πρώτα μικρά βήματα προς τον απεγκλωβισμό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από μία μάλλον εμμονική πολιτική επικοινωνία που στηρίζεται στην αρχή: «Αλλάζω την πραγματικότητα για να στηρίξω το αφήγημά μου».

Loading...
  • europalso

    ideascentral