ΚΕΑ: Πότε θα γίνει η πληρωμή Μαΐου – Τί πρέπει να ξέρετε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔25/05/2017 - 12:00 | Author: Newsroom

: Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 θα λάβουν οι δικαιούχοι το (www.keaprogram.gr) για το μήνα Μάιο.

Η θα πραγματοποιηθεί σε 195.584 δικαιούχους.

Με απόφαση της κυρίας Αχτσιόγλου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 43.989.884,06 € (σαράντα τρία εκατομμύρια εννιακόσιες ογδόντα εννέα χιλιάδες οκτακόσια ογδόντα τέσσερα ευρώ και έξι λεπτά) για την πληρωμή μηνός Μαΐου σε 195.584 (εκατόν ενενήντα πέντε χιλιάδες πεντακόσιους ογδόντα τέσσερις) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή του – Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Τέλος, σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

ΚΕΑ: Αίτηση στο ΤΕΒΑ – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Loading...
  • europalso

    ideascentral