ΚΕΑ-keaprogram: Τι πρέπει να ξέρετε πριν την αίτηση στα ΚΕΠ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔08/10/2017 - 17:05 | Author: Newsroom

-ΚΕΑ: Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΚΕΠ προκειμένου να υποβάλετε την αίτησή σας για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (www.keaprogram.gr), μετά την αλλαγή η οποία έχει πραγματοποιηθεί στην αρχική οδηγία να εξυπηρετούνται οι πολίτες με βάση το τελικό ψηφίο του ΑΦΜ τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αυξημένη ζήτηση του πρώτου διαστήματος.

News: Πλέον, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, δεν ισχύει πλέον ο περιορισμός στην εξυπηρέτηση των πολιτών στα ΚΕΠ με βάση το ΑΦΜ τους, μέτρο το οποίο είχε υιοθετηθεί αρχικά προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο τεράστιος όγκος αιτήσεων που είχαν να διαχειριστούν οι υπάλληλοι εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων.
Πλέον, στην πλειοψηφία των δήμων της χώρας εξυπηρετούνται ΟΛΑ τα ΑΦΜ, γεγονός που διευκολύνει τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν μόνοι τους τις αιτήσεις τους, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Αλληλεγγύης, www.keaprogram.gr.

Ειδήσεις για

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral