Καμμένος σε Θεοχαρόπουλο: “Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Καραμανλή”

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔02/03/2017 - 11:39 | Author: Newsroom

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαροπούλου. Αφορμή ήταν η αρχική ερώτηση του κ. Θεοχαροπούλου για την πιθανότητα νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και έφτασε στις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για την κρίση, στον Κώστα Σημίτη, αλλά και στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Καμμένος επετέθη με σφοδρότητα κατά του κ. Θεοχαροπούλου και του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως όποια δικογραφία κι αν ανοίξει κανείς για εξοπλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι μέσα. «Ληστέψατε την Ελλάδα, πρέπει να ντρέπεστε και να απολογείστε» φώναζε σε έντονο τόνο ο κ. Καμμένος.

Μάλιστα ο υπουργός Αμυνας επιτέθηκε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας ότι κι εκείνος από το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε: «Και ο Βαρουφάκης στέλεχος ΠΑΣΟΚ ήταν, όπου ανοίγει δικογραφία όλο το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για τη στάση του και τις δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τα εθνικά θέματα: «Είστε απρόβλεπτος παράγοντας, οι αντιδράσεις σας προκαλούν περισσότερο όξυνση, πρέπει να σοβαρευτείτε, τα εθνικά θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατηγόρησε τον κ. Καμμένο για την υπουργική του θητεία επί κυβερνήσεων Καραμανλή. «Ήσασταν υπουργός της ΝΔ και του Καραμανλή που εκτόξευσε τα χρέη της χώρας, που έφερε την κρίση και τα μνημόνια, μην τα ξεχνάτε αυτά».

Ο κ. Καμμένος σε έντονο ύφος συνέχισε να φωνάζει στον κ. Θεοχαρόπουλο ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που καταλήστευσε τη χώρα και ο ίδιος πια συνεργάζεται μαζί του.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος όρθιος από το έδρανό του φώναζε, ενώ ο κ. Καμμένος από το υπουργικό έδρανο τού απαντούσε: «Κάτσε κάτω ρε, κάτσε κάτω».

Μάλιστα, ο υπουργός Άμυνας, με αφορμή παλαιότερη συνέντευξη του κ. Θεοχαροπούλου που χαρακτήρισε τους Ανεξάρτητους Ελληνες «τσόντα», απάντησε στον ίδιο τόνο: «Εμείς κατεβήκαμε πολλές φορές στις εκλογές και ο ελληνικός λαός μάς τίμησε και μας έφερε στη Βουλή. Τσόντα προεκλογική είναι αυτό που κάνατε εσείς να κολλήσετε προεκλογικά με το ΠΑΣΟΚ. Είστε οι απόγονοι του Σμπώκου, του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου και του Σημίτη και να μην ξαναπιάσετε στο στόμα σας τον Καραμανλή».

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral