Γιούνκερ: Είμαι ο πιο δημοφιλής Ευρωπαίος πολιτικός στην Ελλάδα – Ο Τσίπρας με αγαπάει βαθιά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔01/03/2017 - 21:17 | Author: Newsroom

«Ρεσιτάλ» έδωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε απάντησή του σε ερώτηση Ιταλού δημοσιογράφου, ο οποίος τον κατηγόρησε για ασύμμετρη παρεμβατικότητα στα πολιτικά τεκταινόμενα της Ελλάδας.

Ο Λουξεμβούργιος πρόεδρος, εμφανώς ενοχλημένος από την ερώτηση, απάντησε πως είναι «ο πιο δημοφιλής Ευρωπαίος πολιτικός στην Ελλάδα», συμπληρώνοντας, δε, πως δεν άσκησε ποτέ κριτική στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Χαριτολογώντας, ο κ. Γιούνκερ τόνισε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός τρέφει μια «βαθιά αγάπη» προς το πρόσωπό του και τόνισε πως τρέφει «βαθιά συμπάθεια ή ακόμα και αγάπη για τον ελληνικό λαό».

Παράλληλα, ο πρόεδρος Γιούνκερ είπε πως ο Έλληνας εκπρόσωπος Τύπου του, ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, «δεν χάνει ευκαιρία να μου μιλάει και να με ενημερώνει καθημερινά για τις αρετές των Ελληνών, αλλά και για τα προβλήματά τους».

Αναλυτικά η απάντηση του Λουξεμβούργιου προέδρου στον Ιταλό δημοσιογράφο: «Είστε ο μοναδικός στην Ευρώπη που πιστεύει ότι ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που άσκησαν κριτική στον Έλληνα πρωθυπουργό. O Έλληνας πρωθυπουργός με αγαπάει βαθιά, όπως και οι Έλληνες. Είμαι ο πιο δημοφιλής Ευρωπαίος πολιτικός στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να το ξέρετε, εάν παρακολουθείτε τη σχέση μου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Όπως τρέφω βαθιά συμπάθεια ή ακόμα και αγάπη για τον ελληνικό λαό».

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral