Επίσκεψη Σκα Κέλλερ στην Αθήνα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔11/04/2017 - 08:08 | Author: Newsroom

Οι αποφάσεις των Eurogroup για την Ελλάδα, το ευρωπαϊκό τοπίο μετά το Brexit, η νίκη Trump και οι ολλανδικές εκλογές θα συζητηθούν στην συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος –

Οικολόγων Πράσινων με επικεφαλής την Σκα Κέλλερ, συμπρόεδρο της ομάδας των Πρασίνων/Ελεύθερης Συμμαχίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Σκα Κέλλερ επισκέπτεται για πολλοστή φορά την Ελλάδα, στο πλαίσιο και της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – Οικολόγων Πράσινων. Σκοπός της επίσκεψης είναι να δουν από κοντά την κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα μετά από χρόνια συνεχιζόμενης λιτότητας, καθώς και την εφαρμογή των μέτρων μετεγκατάστασης και τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών.

Στο πλαίσιο αυτό, η αντιπροσωπεία των Ευρωπαίων Πρασίνων θα έχει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκ. Τσακαλώτο, την αν. υπουργό Οικονομικών, κ. Παπανάτσιου, τον αν. υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μουζάλα (επίσκεψη στη Ριτσώνα).

Την Τετάρτη θα συναντηθούν με τον επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, κ. Λεκλέρκ και μέλη ΜΚΟ και θα πραγματοποιήσουν ταξίδι στη Χίο για επισκέψεις σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral