Επίδομα θέρμανσης – Αιτήσεις: Άνοιξε η πλατφόρμα στο Τaxisnet

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔30/12/2017 - 09:21 | Author: Newsroom

2018: Ανοιξε η πλατφόρμα στο Taxisnet και είναι στη διάθεση του κοινού για την υποβολή των αιτήσεων χορήγησης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης για την σεζόν 2017-2018.

Όσοι υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση έως τις 15 Ιανουαρίου θα έχουν τη δυνατότητα να εισπράξουν το μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» πως η υποβολή των αιτήσεων και η ενεργοποίηση της διαδικασίας πληρωμής θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής στο .

Αναφερόμενη στην αναδρομική αύξηση του της ορεινής περιόδου για τις ορεινές περιοχές που περιλαμβάνονται στη ζώνη Α, η κ. Παπανάτσιου επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «η Α ζώνη θα πάρει το ίδιο (επίδομα) που πήρε και πέρυσι και αυτό είναι ένα κομμάτι από το κοινωνικό μέρισμα που ως κυβέρνηση αποφασίσαμε να το δώσουμε επειδή ξέρουμε ότι εκεί είναι πάρα πολύ μεγάλα τα προβλήματα με το ψύχος και ότι η θέρμανση ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο και φτάνει μέχρι τον Μάιο».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, πραγματοποιήθηκε  πληρωμή 92.154 δικαιούχων επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης (Α’ κλιματική ζώνη), σύμφωνα με τη νέα εκκαθάριση μετά την έκδοση της ΠΟΛ 1215.

Loading...
  • europalso

    ideascentral