Εκλογές ζητάει ο Γεωργιάδης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔11/02/2017 - 00:11 | Author: Newsroom

Να διενεργηθούν άμεσα εκλογές στη χώρα και να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα ζήτησε από το Ρέθυμνο όπου περιόδευσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου σημείωσε ότι «τα μέτρα που έρχονται θα είναι πάρα πολύ βαριά».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση θα τα υπογράψει όλα, διότι είναι τέτοιο το πάθος τους για την παραμονή στην εξουσία, που δεν πρόκειται να τους σταματήσει τίποτε» είπε μεταξύ άλλων και εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε παράλληλα ότι θα είναι πολύ δύσκολη η έξοδος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές και πως πολύ γρήγορα η χώρα θα γυρίσει στην γνωστή της μιζέρια.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του κόμματος στο Ρέθυμνο Γιάννης Κεφαλογιάννης, που συνόδευε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ζήτησε από τους ρεθυμνιώτες: «…να εμπιστευτούν τη ″Συμφωνία Αλήθειας″, που έχει προτείνει και προτάσσει η Νέα Δημοκρατία προς τους πολίτες, ως μία άλλη πρόταση υγιούς διακυβέρνησης, πολιτικής και διαχείρισης των προβλημάτων της χώρας, με στόχο να βγει από τη δύσκολη ατραπό που έχει μπει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα».

Loading...
  • europalso

    ideascentral