ΕΦΚΑ: Πληρώνει 18.734 νέες συντάξεις και 5.503 προσωρινές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/11/2017 - 11:17 | Author: Newsroom

– Σύμφωνα με επίσημα του υπουργείο Εργασίας, προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί σήμερα  Τρίτη 28 Νοεμβρίου η εμβόλιμη πληρωμή 11.477 νέων οριστικών κύριων συντάξεων και 3.203 νέων προσωρινών κύριων .

Αντίστοιχα, αύριο Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου (για πρώην ΟΓΑ και ΟΑΕΕ) με την τακτική καταβολή των συντάξεων Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν άλλες 7.257 νέες οριστικές κύριες συντάξεις και 2.300 νέες προσωρινές κύριες συντάξεις.
Το συνολικό ύψος της πληρωμής των νέων οριστικών και προσωρινών κύριων συντάξεων, μαζί με τα αναδρομικά τους, ανέρχεται σε 105,2 εκατ. ευρώ.

Επίσης, το υπουργείο Εργασίας επιβεβαίωσε ότι, μαζί με την τακτική πληρωμή των συντάξεων Δεκεμβρίου, θα επιστραφούν στους συνταξιούχους οι εσφαλμένες παρακρατήσεις εισφορών υγείας, αποκαθιστώντας την αδικία που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Τέλος, το Υπουργείο Εργασίας έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο της ταχύτερης εκκαθάρισης όλων των συνταξιοδοτικών παροχών που εκκρεμούν, θα πραγματοποιηθούν και το επόμενο διάστημα, εμβόλιμες πληρωμές νέων συνταξιοδοτικών παροχών.

Loading...
  • europalso

    ideascentral