ΕΕΤΑΑ Αποτελέσματα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔27/06/2017 - 09:59 | Author: Χιώτης Λάκης
Τελευταία τροποποίηση στις 27/06/2017 - 10:55

ΕΕΤΑΑ – Στην ιστοσελίδα της θα αναρτηθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου, οι πίνακες με τα ονόματα όσων δικαιούνται για δωρεάν (επιδοτούμενες) θέσεις σε παιδικούς σταθμούς, μέσω ΕΣΠΑ, για το έτος 2017 – 2018.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Το έντυπο έστασης ΕΔΩ

Οδηγίες για την ένσταση ΕΔΩ

Από την ανάρτηση των , ορίζεται προθεσμία τριών ημερών εντός της οποίας οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, είτε για λάθη στους φακέλους είτε γιατί δεν έχουν προσμετρηθεί μόρια λόγω ελλείψεων δικαιολογητικών.
Σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος των αιτήσεων καταρτίζονται οι προσωρινοί πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών.

Οι πίνακες είναι ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Δείτε τους προσωρινούς πίνακες ΕΕΤΑΑ ΕΔΩ

Οι γονείς και κηδεμόνες θεωρείται ότι έλαβαν γνώση της κατάστασης της αίτησής τους με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων της

Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους – προσωρινά – σε ειδική εφαρμογή, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της .
Προκειμένου να αποκτήσει ο γονέας πρόσβαση στην εφαρμογή, θα πρέπει να εισάγει το ΑΦΜ του/της και τον ΑΜΚΑ του/της ενδιαφερόμενου/νης. Οι αριθμοί θα πρέπει να είναι οι ίδιοι που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.
Από την εφαρμογή, κατά την υποβολή της αίτησης θα λαμβάνεται ο κωδικός του αιτούντος και του παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που θα αναρτηθούν επίσης στην ιστοσελίδα της .
Σημειώνεται ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 4 Ιουλίου 2017, έτσι ώστε οι ωφελούμενοι να λάβουν τα σχετικά voucher έχουν την δυνατότητα να εγγράψουν τα παιδιά τους έως τις αρχές Σεπτεμβρίου στις δομές που θα επιλέξουν.
Με βάση τα στοιχεία της υποβλήθηκαν 117.000 αιτήσεις που αντιστοιχούν σε 150.000 παιδιά.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral