Δίπλα στα στελέχη των Ε.Δ ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔16/04/2017 - 16:56 | Author: Newsroom

Τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στάθηκαν δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας τις άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα και τους ευχήθηκαν.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας, όπου βρίσκεται τις ημέρες αυτές με την οικογένειά του, ενώ ο κύριος Καμμένος ταξίδεψε κοντά στους φαντάρους που υπηρετούν στο φυλάκιο του ακριτικού Αγαθονησίου.

Στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, που λειτουργεί από τη δεκαετία του 1940, σε ένα κτίριο που κατασκευάστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διοικητή και τους ναύτες του σταθμού, καθώς και να τσουγκρίσει μαζί τους πασχαλινά αυγά.

Στις δηλώσεις του προς του δημοσιογράφους ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε στις ευχές του προς όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες ενώ ευχήθηκε υγεία σε όλους όσοι βρίσκονται σήμερα στο καθήκον: «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Αλλά πρώτα από όλα, τούτη την ώρα που σχεδόν όλοι είμαστε στο πασχαλινό τραπέζι, να πάει ο νους μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο καθήκον, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, το κοινό συμφέρον», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Και να ευχηθούμε ότι η χώρα μας θα τα καταφέρει. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Το αναστάσιμο μήνυμα να ζεστάνει τις καρδιές μας. Χριστός Ανέστη».
Ο πρωθυπουργός, συνομιλώντας με τους ναύτες που υπηρετούν στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, αναφέρθηκε στα προγράμματα της «ωφέλιμης θητείας» των στρατευμένων νέων και την επιμόρφωσή τους σε ξένες γλώσσες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τσούγκρισε με τους φαντάρους κόκκινα αβγά και αντάλλαξε «Χριστός Ανέστη».

Ο υπουργός ανέβασε από το Φαρμακονήσι φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Twitter και ευχήθηκε «το μήνυμα της Ανάστασης να είναι μήνυμα ελπίδας για τους πολίτες και για όσους φυλούν Θερμοπύλες».

Loading...
  • europalso

    ideascentral