Διοικητής ΕΦΚΑ: 133.000 οι εκκρεμείς αιτήσεις για συντάξεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔07/10/2017 - 09:15 | Author: Newsroom

Ο διοικητής του φορέα εκτίμησε ότι οι εκκρεμείς αιτήσεις είναι 133.000, και στόχος είναι να βγαίνουν όσο γίνεται περισσότερες συντάξεις, όχι μόνο μέχρι την Τρίτη, αλλά κάθε μέρα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, ο διοικητής του , Θανάσης Μπακαλέξης και ο πρόεδρος των εργαζομένων, Βαγγέλης Θεοδωρίδης αναφέρθηκαν στο έγγραφο του Φορέα με το οποίο ζητείται να επισπευστούν και τα Σαββατοκύριακα οι εκδόσεις νέων , καθώς κινδυνεύει η χρηματοδότηση της χώρας.

Ο κ. Μπακαλέξης είπε ότι «οι εκκρεμείς αιτήσεις είναι 133.000. Ο στόχος είναι ανοιχτός. Να βγουν όσο γίνεται περισσότερες συντάξεις. Και όχι μόνο μέχρι την Τρίτη. Κάθε μέρα. Και αυτό που λέω στους εργαζόμενους είναι να βγαίνουν όσο γίνεται περισσότερες συντάξεις».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι δεν θα πάνε το Σαββατοκύριακο να εργασθούν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξαφνικά νιώσαμε ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Οι συνάδελφοι που εργάζονται στο τμήμα απονομής συντάξεων δουλεύουν και Σαββατοκύριακα και απογεύματα και βράδια στο σπίτι τους. Επειδή το θέλουν. Προς το παρόν, τα μηνύματα είναι ότι δεν θα απασχοληθούν».

 

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral