ΑΣΕΠ-8.845 μόνιμοι σε δήμους: Xρονοδιάγραμμα και κατανομή ανά κατηγορία εκπαίδευσης – Η λίστα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔23/01/2018 - 10:41 | Author: Newsroom

Θέμα ημερών είναι η δημοσιοποίηση της προκήρυξης για τους 8.171 μόνιμους στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων και ήδη έχει προχωρήσει η κατανομή θέσεων ανά κατηγορία εκπαίδευσης.

 

Συγκεκριμένα, πηγές του σχετικά με το χρόνο αποστολής της προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο, σημειώνουν χαρακτηριστικά: «Ο ορίζοντας μας είναι να βγει η προκήρυξη μέχρι τέλος Γενάρη». Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να αποσταλεί και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Δηλαδή, με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή το :

Η αποστολή Προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο αναμένεται να γίνει ανάμεσα στις 25 με 31 Ιανουαρίου.

ΑΣΕΠ 8Κ/2017: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα

Η Δημοσίευση στο ΦΕΚ αναμένεται να γίνει μέσα σε πέντε ημέρες από την αποστολή της (σ.σ. δηλαδή από 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου)

Οι αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 14 έως τις 20 Φεβρουαρίου, αφού προηγηθεί η 15θημερη διαδικασία «ωρίμανσης»: (σ.σ. να γίνει δηλαδή γνωστή στο ευρύτερο κοινό)

Η υποβολή αιτήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μετη την προθεσμία των 15 ημέρων για την ηλεκτρονική υποβολή και ακόμη τριών ημερών για την αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών στο , δηλαδή, από 1 έως 5 Μαρτίου.

Η κατανομή των 8.171 θέσεων μέσω ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ένθετου «Καριέρα+Εργασία» της ΕΦΣΥΝ, οι 8.171 θέσεις έχουν κατανεμηθεί ως εξής:

-5.241 θα είναι οι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ)

-2.714 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.)

-216 Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)

Η κατανομή των πρώτων 559 θέσεων μέσω

Υπενθυμίζεται ότι με ΑΠΟΦΑΣΗ της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου που δημοσιέυτηκε στο ΦΕΚ την περασμένη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου έγινε η κατανομή των πρώτων 559 θέσεων της προκήρυξης που θα προκηρυχθούν μέσω ΟΑΕΔ. Πρόκειται για ΥΕ και ΔΕ θέσεις που αφορούν τα προστατευόμενα πρόσωπα του Ν. 2643/98

ΑΣΕΠ 11Κ/2017: Τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης

Loading...
  • europalso

    ideascentral