ΑΣΕΠ 3Κ/2017: Ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔09/10/2017 - 12:08 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

– Ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, η προθεσμία που έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλλουν την τους για τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης (ΦΕΚ 11/3-3-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι δύο (22) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.) που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το  (www.asep.gr). Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα ονόματα των διοριστέων και των απορριπτέων αλλά και για τη διαδικασία υποβολής ενστάσεων.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 29 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την πάροδο της 9ης Οκτωβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.

 

Οριστικός Πίνακας Διοριστέων

Οριστικός Πίνακας Απορριπτέων

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 12Κ/2017

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral