Ανδρουλάκης: «Ας τελειώνουμε επιτέλους με την μονταζιέρα του Μαξίμου και των Βρυξελλών»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔27/04/2017 - 15:38 | Author: Newsroom

«Θα χρειαστεί να συζητήσουμε και 4η φορά για την δεύτερη αξιολόγηση για να μας λέτε ότι βλέπετε να βαίνουν όλα καλά εναντίον μας;» αναρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Ας τελειώνουμε επιτέλους με την μονταζιέρα του Μαξίμου και των Βρυξελλών» είπε χαρακτηριστικά, παρουσία του Επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί και του Προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ομιλίας

Οι εκλογές στην Ολλανδία τελείωσαν, ο πρώτος γύρος των Γαλλικών εκλογών ολοκληρώθηκε, ποιος είναι ο επόμενος πολιτικός σταθμός που πρέπει να προσπεράσουμε για να μας πείτε επιτέλους την αλήθεια, τι συμβαίνει με την υλοποίηση του Ελληνικού προγράμματος; Όσο δεν κλείνει η αξιολόγηση, η αβεβαιότητα στην Ελλάδα αυξάνεται;

Θα χρειαστεί να συζητήσουμε και για τέταρτη φορά την δεύτερη αξιολόγηση; Γιατί καθυστερούμε; Ποια είναι τα προβλήματα ξεκάθαρα και συγκεκριμένα! Για να τελειώνουμε και με την μονταζιέρα του Μαξίμου αλλά και των Βρυξελλών που όλα τα βλέπουν να βαίνουν καλά εναντίον μας, ξοδεύοντας τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Loading...
  • europalso

    ideascentral