Αίτημα για πληρωμή επιδόματα ΟΑΕΔ μία ημέρα νωρίτερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔04/04/2017 - 13:40 | Author: Newsroom

Μεγάλη είναι η πιθανότητα να πληρωθούν τα επιδόματα του (www.oaed.gr), όχι την Παρασκευή 7 Απριλίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 6 Απριλίου, εξαιτίας της απεργίας στην Εθνική Τράπεζα.

Αναλυτικότερα, σχετικό αίτημα απηύθυνε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων στην διοικήτρια του Οργανισμού, κ. Μαρία Καραμεσίνη, εξαιτίας της προκήρυξης 24άωρης απεργίας για την Παρασκευή 7 Απριλίου, που έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας.

Σημειώνεται ότι κατά την παραπάνω ημερομηνία είναι προγραμματισμένο από τον ότι θα καταβληθεί το ∆ώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και ότι θα προπληρωθούν τα επιδόµατα ανεργίας, τα επιδόµατα µακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήµατα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουµένων, τα οποία κανονικά θα καταβάλλονταν από 07.04.2017 µέχρι και 23.04.2017.

Η Ομοσπονδία των Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ εκτίμησε ότι η απεργία στην Εθνική Τράπεζα, είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις πληρωμών σε οικονομικά αδύναμους πολίτες και γι’ αυτό πρότεινε την αλλαγή της ημερομηνίας καταβολής των εν λόγω επιδομάτων.

Loading...
  • europalso

    ideascentral