ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

🕔03/10/2016 20:07

---000_matmaksimou
Μετά την Κυριακάτικη επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα ενάντια σε διαδηλωτές έξω από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στη γνωστή φιέστα Τσίπρα, ακολούθησε την Δευτέρα άγρια και άκρως επικίνδυνη επίθεση με δακρυγόνα ενάντια στην πορεία των απόμαχων της δουλειάς που επιχειρούσε να κατευθυνθεί στο Μαξίμου.

Η κυβέρνηση Τσίπρα εξελίσσεται όλο και περισσότερο σε μια ομάδα που μπορεί να “κυβερνάει” και να εφαρμόζει τα μνημόνια μόνο με τα ΜΑΤ και την σχεδόν καθημερινή παρουσία και χρήση τους σε βάρος του λαού και των πολιτών.
Τη χρήση χημικών επέλεξαν τα ΜΑΤ στην προσπάθεια της πορείας των στη συμβολή Β. Σοφίας και Ηρώδου Αττικού να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στις συντάξεις τους.
Οι διαδηλωτές ταρακούνησαν μαζικά την αστυνομική κλούβα που έφραζε κατά απαράδεκτο τρόπο τη διέλευσή τους προς την Ηρώδου Αττικού. Τότε οι αστυνομικοί τούς έριξαν αλύπητα μαζικά χημικά, που έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην περιοχή και έθεταν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή γέρων ανθρώπων που αντιμετωπίζυν χίλια δύο προβλήματα υγείας.
Τα μέλη συνταξιουχικών οργανώσεων, των ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΟΤΑ, ΠΟΣΕΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ και ΝΑΤ, συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία Κοτζιά, όπου με συνθήματα, πανό και ομιλίες τους έκαναν λόγο για «αυθαίρετη, παράνομη και ανάλγητη λεηλασία των επικουρικών συντάξεων».
Υποστηρίζουν ότι «οι ασφαλιστικές εισφορές δεκαετιών, τα δικά μας λεφτά, κινδυνεύουν να χαθούν. Η εξαθλίωση των συνταξιούχων βαθαίνει. Κανένας δεν δικαιολογείται να μένει απαθής ή να παραπονιέται από τον καναπέ του γι' αυτήν την κατάσταση».
http://www.iskra.gr/
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !