Βράβευση των καλύτερων μαθητικών εφημερίδων από την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 10/3

🕔05/03/2016 13:55

Βράβευση των καλύτερων μαθητικών εφημερίδων από την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 10/3

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Υπεύθυνος Προστασίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα Πέτρος Μάστακας.

Το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ταγμένο εδώ και έναν αιώνα στην ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού της Θεσσαλονίκης, θέλοντας να ενθαρρύνει όλους τους έφηβους - επίδοξους δημοσιογράφους, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας σε γυμνάσια και λύκεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μετά την μελέτη και την αξιολόγηση των εντύπων, ήρθε η ώρα της βράβευσης των μαθητικών εφημερίδων που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 12.00 μ.μ., στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Lab΄Αttoir, στα Παλιά Σφαγεία της Θεσσαλονίκης παρουσία των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, των υπεύθυνων καθηγητών τους, εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας και προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, αλλά και από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης θα συζητηθεί επίσης το ζήτημα του Προσφυγικού, θέμα με βάση το οποίο θα βραβευτούν και τα άρθρα των μαθητών.

Στην εκδήλωση θα είναι επίσης ομιλητές, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Υπεύθυνος Προστασίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα Πέτρος Μάστακας.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !