Βραδιά του Ερευνητή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

🕔23/08/2016 11:24
Ε.Μ.Π Ανακοινώσεις

Σε συνέχεια των επιτυχών διοργανώσεων της Βραδιάς του Ερευνητή στο Εθνικό Μετσόβιο , προχωράμε φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση της Βραδιάς του Ερευνητή την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κτήριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων του ΕΜΠ. Η Βραδιά διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Horizon 2020 “Invitation to ResearchersNight 2016 - 2017 Hellas”.

Βασικός στόχος της Βραδιάς του Ερευνητή είναι η ανάδειξη του έργου των ερευνητών και της σπουδαιότητας του ρόλου τους στην επιστήμη και την κοινωνία. Το κοινό, με έμφαση στους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε αλληλεπίδραση με τους ερευνητές μέσω συμμετοχής σε πειραματικές επιδείξεις, υπολογιστικές προσομοιώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η Βραδιά θα πλαισιωθεί από καλλιτεχνικά δρώμενα, διαγωνισμούς, εκπλήξεις και αναμνηστικά δώρα για τους επισκέπτες.

Οι ενδιαφερόμενοι ερευνητές καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένο το συνημμένο δελτίο συμμετοχής το αργότερο έως τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση ntuaren@central.ntua.gr.

Η επιστημονική υπεύθυνος του έργου
InvitationtoResearchersNight 2016 - 2017 HellasγιατοΕΜΠ
Καθ. Αντωνία Μοροπούλου

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !