ΒΙΝΤΕΟ, ομιλίες κλπ, από την ΕΚΔΗΛΩΣΗ στην ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

🕔10/11/2016 01:46
Με πολύ χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα το ΒΙΝΤΕΟ από την ΕΚΔΗΛΩΣΗ που διοργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή (4/11/2016), στην ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, από τον ΣΥΛΛΟΓΟ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ".

Χαιρόμαστε που πολλαπλασιάζονται ανά την Ελλάδα τέτοιες πρωτοβουλίες πιστών.

Όχι μόνον δεν πρέπει να απογοητευόμαστε από την ατολμία των πολλών ή των υποτιθέμενων "κεφαλών" αλλά πρέπει να ευχαριστούμε τον Θεό που με την βοήθεια του, προκύπτουν και αξιόλογοι ομιλητές και άξιοι εργάτες και ποιμένες που δεν λυγίζουν στις απειλές και τους εκβιασμούς και δεν νερώνουν το κρασί τους.

Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση, δείτε τουλάχιστον την εισαγωγή από τον εκπαιδευτικό που προλογίζει (μέχρι το 5ο λεπτό).


Ο ίδιος κλείνει την εκδήλωση, στο 1:21 (1 ώρα και 21ο λεπτό), πραγματικά αυθόρμητος και καταιγιστικός.


Ακολουθεί συζήτηση - πολύ σημαντικές οι παρεμβάσεις πατέρων που παραβρέθηκαν και λαϊκών.
Ακολούθως διαβάζονται τα 2 ψηφίσματα (τμήματα των οποίων παραθέτουμε).


Στην εκδήλωση προβλήθηκε και το παρακάτω αντι-οικουμενιστικό βιντεάκι:Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Ψήφισμα – συμπαράστασης
στον Αρχιμανδρίτη π. Παΐσιο Παπαδόπουλο


[…] Ο π. Παΐσιος Σεβασμιότατε διέκοψε το μνημόσυνό σας, όχι γιατί έχει κάτι εναντίον του προσώπου σας, αλλά διότι εσείς συνεχίζετε, σαν να μην έγινε τίποτε, να μνημονεύετε τον παναιρετικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
Διώκοντας όμως εσείς τον π. Παΐσιο, διώκετε και κάθε ορθόδοξο λαϊκό, μοναχό ή κληρικό που αντιστέκεται στην μεγάλη αυτή προδοσία της Ορθοδόξου Πίστεως>>.


Ψήφισμα – διαμαρτυρία
προς τον Μητροπολίτη Φλωρίνης-Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο


[…]Γι΄αυτό λοιπόν παρακαλούμε να επιληφθείτε ορθοδόξως του θέματος, δίνοντας την δική σας ομολογία στην άμεσα προγραμματιζόμενη σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, γνωρίζοντας ότι ο λαός σας εξουσιοδοτεί και σας προτρέπει να υποστηρίξετε την μη αποδοχή αυτής της Συνόδου ως «Αγίας και Μεγάλης», και την μη εφαρμογή των αποφασισθέντων και ψηφισθέντων, αντικανονικώς, προδοτικών κειμένων, που κλονίζουν και σκανδαλίζουν πρωτοφανώς το σώμα της Εκκλησίας μας.
Σας ευχόμαστε καλή φώτιση και καλή δύναμη>>.ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ὁ ρόλος τῶν λαϊκῶν μέσα στὴν Ἐκκλησία μετὰ τὴν “Πανορθόδοξη Σύνοδο”» του συλλόγου «Στρατηγός Μακρυγιάννης», Πνευματικό Κέντρο Δήμου Εορδαίας
Πτολεμαΐδα, Παρασκευή 4/11/2016, ώρα 6μμ


Εισήγηση
του Απόστολου Σαραντίδη,
Δασκάλου στην Καβάλα και Πολιτικού Επιστήμονα :
Διαβάστε περισσότερα »
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !