Τζιτζικώστας: Αν έχει αντικείμενο το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη είναι θετικό

🕔21/11/2016 16:51

Θετικός στην επικείμενη λειτουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αρκεί, όπως είπε, να μην πρόκειται απλώς για μια επικοινωνιακή κίνηση.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, επισήμανε: «Αν πράγματι έχει αντικείμενο η παρουσία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, έρχεται συχνά εδώ ο ίδιος για να ακούει τους φορείς, να τον ενημερώνουμε για τα ζητήματα, όπως έκανα πρόσφατα στην επίσκεψη που είχα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη συνεργασία που είχα μαζί του για μια σειρά από θέματα, τότε καλώς γίνεται. Αν γίνεται για να είναι μια καθαρά επικοινωνιακή φιέστα και να προσπαθήσει μέσα από αυτό να χαϊδέψει τα αυτιά των Θεσσαλονικέων και των Μακεδόνων, τότε νομίζω ότι είναι πολύ λάθος η κατεύθυνση. Θα περιμένουμε να δούμε τι από τα δύο ισχύει. Σε κάθε περίπτωση εγώ χαιρετίζω και θεωρώ θετικό το να υπάρχει συντονιστικό γραφείο του Μεγάρου Μαξίμου στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη».

Με αφορμή την συνάντηση που είχε πρόσφατα στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα ζητήματα που του έθεσε, μεταξύ άλλων, για την καλύτερη και ταχύτερη υλοποίηση του ΕΣΠΑ και την υλοποίηση του οδικού έργου που θα ενώσει την Θεσσαλονίκη με την Έδεσσα, ανέφερε ότι πολλές φορές δεν επιλύονται ζητήματα της καθημερινότητας «γιατί δεν υπάρχει πάντα καλή συνεννόηση και συνεργασία από πλευράς υπουργών της κυβέρνησης» και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι και το γραφείο που θα εγκαινιαστεί εδώ στη Θεσσαλονίκη, θα αποτελέσει και την αφορμή για να δούμε τι από όλα αυτά προχώρησε και τι όχι».

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !