Τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΠΕ Άμφισσας 16-18 Δεκεμβρίου 2016 με θέμα "Εκπαίδευση για την Αειφορική Διαχείριση των Υδατικών Πόρων και Μοντέλα Προσομοίωσης"

🕔16/11/2016 23:58

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Κ.Π.Ε. Άμφισσας σας ενημερώνει για το τριήμερο επιμορφωτικό με θέμα "Εκπαίδευση για την Αειφορική Διαχείριση των Υδατικών Πόρων και Μοντέλα Προσομοίωσης" στις 16-18/12/2016.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Κ.Π.Ε. Άμφισσας σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ, την Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη. Το ΚΠΕ Άμφισσας θα καλύψει τις δαπάνες διαμονής (ξενώνας ΚΠΕ Άμφισσας), πρωινού, διατροφής, καφέ-σνακ σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.
Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση του σεμιναρίου 8 εκπαιδευτικοί (4 τακτικοί και 4 αναπληρωματικοί αυτών). Η επιλογή θα γίνει από τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης βάσει του πίνακα κριτηρίων του Κ.Π.Ε. Άμφισσας (βλ. αίτηση συμμετοχής). Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.grμέχρι τις 23-11-2016. Η παραλαβή των αιτήσεων θα επιβεβαιωθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 24ώρου. Στην περίπτωση παρέλευσης 24ώρου από την υποβολή της αίτησης και μη επιβεβαίωσης παραλαβής της παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά.
Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 10586/16-11-2016 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !