Το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας

🕔22/07/2016 09:44
ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Το Αλεξάνδρειο Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε σήμερα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ιδρύματος κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Τζιώνα και το Γραμματέα του ΑΤΕΙ-Θ κ. Νικόλαο Τσίτση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα τονίστηκαν οι στενοί δεσμοί και οι ιστορικές σχέσεις που συνδέουν τη Μητρόπολη με το ΑΤΕΙ-Θ.
Ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ-Θ εξήρε το πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολή στους δύσκολους καιρούς που διάγει η χώρα και ανέπτυξε τις προτάσεις του ΑΤΕΙ-Θ ως πυλώνα στήριξης της τοπικής κοινωνίας σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο.
Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο του ΑΤΕΙ-Θ ως Ίδρυμα που προάγει τις επιστήμες, την παιδεία και τη γνώση και τόνισε ότι ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει να απελευθερωθεί από τα προσωπικά πάθη και να αναδείξει τις αρετές του και τις παναθρώπινες αξίες που θα βοηθήσουν την ελληνική κοινωνία να ενδυναμωθεί και να αντιμετωπίσει την κρίση που αντιμετωπίζει.
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !