Την απομάκρυνση Στραματσόνι ζήτησαν οι οπαδοί - Έντονα παράπονα σε Αλαφούζο

🕔07/11/2016 09:37

Σκηνές που θυμίζουν παλιές εποχές εκτυλίχθηκαν στο Κορωπί.

Οι 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού», προκειμένου να εκδηλώσουν την οργή τους για τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, έκαναν ακριβώς αυτό: Εκδήλωσαν την οργή τους, με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο!...

Όταν, λοιπόν, έφτασαν εκεί οι Γιάννης Αλαφούζος, Χρήστος Παναγόπουλος και Σπύρος Βλάχος, μαζί -- με τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και τους αρχηγούς της ομάδας, Μπεργκ, Λέτο και Ζέκα, τα έψαλαν σε άπαντες, φωνάζοντάς τους: «Μας ξεφτιλίσατε»!

Ο πρώτος που τα… άκουσε και μάλιστα, σε πολύ έντονο ύφος, ήταν ο Ιταλός τεχνικός, με τους «πράσινους» οπαδούς να του λένε χαρακτηριστικά: «Go home (σ.σ. πήγαινε σπίτι)»!

Στη συνέχεια, στο «στόχαστρό» τους μπήκε ΚΑΙ η διοίκηση, με τον κ. Αλαφούζο να τους λέει, στην προσπάθειά του να τους ηρεμήσει, «τα παιδιά προσπάθησαν», προκαλώντας, όμως, την έκρηξη των οπαδών! Αφού του έκαναν, λοιπόν, έντονα παράπονα για την εικόνα στο ντέρμπι, αλλά και στα τελευταία ματς, του ζήτησαν επίμονα αποφάσεις «εδώ και τώρα» και «να τελειώσει… χθες» ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό, φωνάζοντας, δε, πως ένα από τα προβλήματα που έφεραν ως εδώ την κατάσταση είναι η κακή νοοτροπία της ομάδας και προτρέποντας τη διοίκηση να μπει στην ομάδα κάποιος που θα μπορέσει να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν πού αγωνίζονται.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή του Παναθηναϊκού έφυγε γύρω στις 23:15 από το Φάληρο, πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο και από εκεί, οι παίκτες έφυγαν για τα σπίτια τους με ταξί, με εξαίρεση, φυσικά, τους προαναφερθέντες.
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !