Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά εργαστήρια ανέργων Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Πληροφόρησης .

🕔01/02/2016 11:37

Το Ε.Κ.Κ.Α. (ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ) σε συνεργασία... με το Ε.Κ.Π.Α. (Εξειδικευμένο Κέντρο Προώθησης στην Απασχόληση) του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ ανακοινώνουν ότι θα υλοποιηθούν στο Κ.Δ.Β.Μ.2 της Θεσσαλονίκης ανοιχτά εργαστήρια ανέργων Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Πληροφόρησης .

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης της επαγγελματικής τους πορείας, απαραίτητες στο σημερινό μεταβαλλόμενο χώρο της εργασίας.

Οι ενότητες θα αφορούν θεματικές επαγγελματικού προσανατολισμού και τεχνικών αναζήτησης εργασίας, πληροφόρησης σε ζητήματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και εργασίας, κοινωνικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης καθώς και σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων, οι επιμέρους θεματικές ενότητες και η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος βρίσκονται στις ιστοσελίδες του ΕΚΚΑ http://www.ekka.org.gr και των ΕΚΠΑ http://www.ekpaine.gr

Η συμμετοχή στα εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής και πληροφόρησης είναι δωρεάν. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Σε κάθε εργαστήριο θα συμμετέχουν 15 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !