Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Τρίτη 31 Μαΐου 2016, 8:45 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

🕔19/05/2016 07:12

HΜΕΡ: 17/5/2016 ΠΡΟΣ

Α.Π. : 42 όλους τους συναδέλφους μας

Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Τρίτη 31 Μαΐου 2016, 8:45

1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του συλλόγου, σας καλεί, στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης. Οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα αρχίσουν στις 8.45 π.μ. της Τρίτης 31 Μαίου 2016 και θα ολοκληρωθούν στις 14.00.

– ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

8.45 – 9.20 π.μ. Προσέλευση.- Εκλογή Προεδρείου

9.20 – 9.40 π.μ. Ενημέρωση αιρετών

9.40 – 13.30 π.μ. Τοποθέτηση μελών Συλλόγου

13.30 – 14.00 π.μ: Προτάσεις-Αποφάσεις για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση και την κοινωνία

Αναλυτικά :

Α. Διεκδικητικό Πλαίσιο (Σύμφωνα με την Η.Δ. της 85ης Γ.Σ. της ΔΟΕ)

Δαπάνες για την Παιδεία

Οικονομικά Εκπαιδευτικών

Το σχολείο που βιώνουμε, το σχολείο που οραματιζόμαστε

Ο εκπαιδευτικός του δημόσιου σχολείου (εργασιακά– επαγγελματικά)

Διορισμοί – εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών

Ασφαλιστικά

Προσχολική Αγωγή

Ειδική Αγωγή

Επιμόρφωση

Διευκρινίσεις

1. Στη Γ.Σ. και τις εκλογές έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του συλλόγου και μπορούν να είναι μέλη του συλλόγου εφόσον τακτοποιηθούν οικονομικά.

2.Υπενθυμίζουμε ότι:

Η άδεια που θα εκδοθεί από τη Δ/ντρια Εκπαίδευσης, μετά από αίτημα του Συλλόγου, αφορά μόνο τα μέλη του Συλλόγου, εκπαιδευτικούς Π.Ε. και δίνεται αποκλειστικά για την άσκηση των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων. Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι μέλη του συλλόγου οφείλουν να παρουσιαστούν στην υπηρεσία τους κανονικά στο εργασιακό τους ωράριο.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Η άδεια που παίρνουμε δεν είναι για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο, για να μπορέσουμε να συζητήσουμε και να πάρουμε συλλογικές αποφάσεις για την υπεράσπιση της ζωής μας και της δημόσιας εκπαίδευσης. Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και απ ότι φαίνεται τίποτε δεν θάναι όπως πριν. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν και συνάδελφοί μας που δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια θα μείνουν άνεργοι. Η συμμετοχή όλων μας, διασφαλίζει τη δυνατότητα να πάρουμε αποφάσεις για όλα όσα καθορίζουν τη ζωή μας (διορισμοί, εργασιακά δικαιώματα, οικονομικές διεκδικήσεις, δημοκρατία στο σχολείο και την κοινωνία, περιεχόμενο του σχολείου-νηπιαγωγεία, ολοήμερο, πρωινή ζώνη- αλλά και για τις γενικότερες εξελίξεις – συμφωνίες και Μνημόνια, Χρέος, φορολογία ευρύτερες αλλαγές στην κοινωνία-. και να καθορίσουμε τις κατευθύνσεις και τη δράση συνδικαλιστικού μας κινήματος. Στις ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες που ζούμε, ΜΟΝΟ συλλογικά μπορούμε να απαντήσουμε. Η συμμετοχή ΟΛΩΝ στη Γενική Συνέλευση είναι επιβεβλημένη, ουσιαστικά και τυπικά. Η μη συμμετοχή μας, απαξιώνει και τελικά υπονομεύει τα δικαιώματά μας.

Να είμαστε όλοι εκεί

Ο Πρόεδρος ο Γραμματέας

Σάββας Σεχίδης Άγγελος Πούλος

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !

Δημοφιλή άρθρα κατηγορίας

Πρόσφατα άρθρα κατηγορίας

greekteachers.gr