Τα κορεσμένα λιπαρά, εχθρός της καρδιάς!

🕔30/11/2016 12:25
Οσοι καταναλώνουν πολλές ζωικές τροφές έχουν αυξημένο κίνδυνο για στεφανιαία νόσο Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κορεσμένων λιπαρών οξέων, που υπάρχουν στο κόκκινο κρέας, στο βούτυρο, στα άλλα πλήρη γαλακτοκομικά, καθώς και γενικότερα στις ζωικές τροφές αυξάνει τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη έρευνα
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !