Στάχτη και μπούρμπερη το Πολυτεχνείο! Για μία ακόμη φορά έκαψαν τη σημαία μας!!!

🕔18/11/2016 21:06

Τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου Αθήνας έπιασαν από νωρίς το πρωί (18/11) δουλειά στα Εξάρχεια, με σκοπό να μαζέψουν τα σπασμένα που προκάλεσαν χθες αντιεξουσιαστές και κουκουλοφόροι στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

alt
Η πρωτεύουσα έμοιαζε με τοπίο πολέμου. Βγαλμένα πεζοδρόμια, σπασμένα μάρμαρα από καταστήματα και πολυκατοικίες, βγαλμένα φανάρια και σπασμένοι τηλεφωνικοί θάλαμοι ήταν μερικές από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο.
alt
Οι καταληψίες αντιεξουσιαστές χρησιμοποίησαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Ιδρύματος για να στήσουν οδοφράγματα στους δρόμους, με σκοπό να εμποδίσουν την αστυνομία.
Παρόμοια εικόνα επικρατούσε και στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου, με τις εικόνες να προκαλούν θυμό στους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν τη δημόσια περιούσια να καταστρέφεται.
alt
Όπως ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν κλεμμένες μηχανές γύρω από την περιοχή του Πολυτεχνεου, στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.
alt
Από τη μανία των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν «ανενόχλητοι» το Πολυτεχνείο δεν γλίτωσε ούτε η Ελληνική σημαία, την οποία έσκισαν και έκαψαν σε πανελλήνια μετάδοση!
alt
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !