Σταθερά 15η, αλλά υπό απειλή η Ελλάδα

🕔30/09/2016 08:33

Η συγκομιδή της Ελλάδας από τους αγώνες της Πέμπτης κρίνεται «φτωχή» και θα μπορούσε σίγουρα να είναι μεγαλύτερη. Τελικά έμεινε με τους 0.400 της νίκης του ΠΑΟΚ και παραμένει μεν στη 15η θέση κατάταξης της UEFA που αποτελεί το μίνιμουμ στόχο, αλλά βρίσκεται υπό την απειλή της Αυστρίας και της Ρουμανίας που δεν βρίσκονται μακριά.....


Το παρήγορο είναι πως η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στη 14η Κροατία, που συνεχίζει μόνο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα θέλει να βρεθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στην κατάταξη της UEFA, αν και το τοπίο παραμένει ασαφές για το τι θα ισχύσει τις επόμενες σεζόν ως προς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ανά χώρα, πέρα από Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία που θα έχουν από το 2018 τέσσερις ομάδες απευθείας στο Champions League περιορίζοντας τις διαθέσιμες θέσεις για τις υπόλοιπες χώρες. Με βάρη τα υπάρχοντα δεδομένα, πάντως, είναι αναγκαίο να μην πέσει η Ελλάδα πίσω από τη 15η θέση, γιατί έτσι θα χάσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα μείνει με τέσσερις εκπροσώπους.

Αναλυτικά η κατάταξη:
inner
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !