Σωματεία και Σύλλογοι Ανατολικής Αττικής: Καταγγελία για τις φασιστικές επιθέσεις

🕔09/10/2016 11:42

΄΄ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΄΄

Το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι ρατσιστικές επιθέσεις των φασιστοειδών και όχι μόνο, εναντίον προσφύγων και οικονομικών μεταναστών, στην περιοχή του Δήμου Αχαρνών.

Μόνο τον τελευταίο μήνα, σε μία περιοχή (οδός Ιωνίας κοντά στο Δημαρχείο Αχαρνών), σε 4 περιπτώσεις, θρασύδειλα φασιστοειδή επιτέθηκαν με ρόπαλα και σιδερόβεργες, χτυπώντας και τραυματίζοντας μετανάστες που γύριζαν το βράδυ πεζοί από τη δουλειά τους.

Επίσης, σε ανάλογη επίθεση στην οδό Φιλαδελφείας πριν από ένα μήνα, τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι μετανάστη από το Μπαγκλαντές, ο οποίος νοσηλεύτηκε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.

Ανάλογες επιθέσεις έγιναν και σε άλλες περιοχές του Μενιδίου (Δεκελείας, Τατοΐου, Λεωφ. Καραμανλή κ.α ).

Οι επιθέσεις γίνονται από οργανωμένες ομάδες εφόδου φασιστοειδών, οι οποίες δρουν ανενόχλητες!

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι,

Μην ξεχνάμε ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες φεύγουν από την πατρίδα τους, ρισκάροντας τη ζωή τους, για να ξεφύγουν από τη φωτιά του πολέμου, το θάνατο και την εξαθλίωση, που δημιουργούν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι και οι εκμεταλλευτές.

Στη χώρα μας Έλληνες και ξένοι εργάτες βιώνουν από κοινού τη σκληρή εκμετάλλευση, το τσάκισμα των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, για να πλουτίζει μια χούφτα καπιταλιστών.

read more

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !