"Σκοτωμός" Παππά - ΝΔ για την... εισβολή Κοντομηνά στην εκπομπή της Μενεγάκη

🕔06/10/2016 07:47

Η... εισβολή του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σήμερα το μεσημέρι, και όσα είπε ο ιδιοκτήτης του ALPHA για τις τηλεοπτικές άδειες, οδήγησαν σε...

νέο "σκοτωμό" μεταξύ Νίκου Παππά και Νέας Δημοκρατίας.
"Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό - παρωδία....
, για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:
"Για όλα αυτά - και για πολλά άλλα - ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή".

Ακολούθησε η σκληρή απάντηση του Νίκου Παππά, ο οποίος τονίζει, μεταξύ άλλων, πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτίθεται "διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ό,τι δεν έκαναν αυτοί σε 27".

"Η Νέα Δημοκρατία δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της. Δεν χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης", τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Επισημαίνει ότι "η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ. της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες", για να προσθέσει ότι "καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ό,τι δεν έκαναν αυτοί σε 27".

"Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν", υπογραμμίζει ο κ. Παππάς και συμπληρώνει: "Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους".
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !