Σύσκεψη του ΕΦΕΤ με το ΑΤΕΙΘ

🕔17/10/2016 15:36
ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου (ΕΦΕΤ), Ελληνικό Εστιακό Σημείο του οργανισμού European Food Safety Authority (EFSA) και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ), μέλος των Οργανισμών του Άρθρου 36 της EFSA, καλούν τα ενδιαφερόμενα μέλη ΕΠ του Ιδρύματος στη Σύσκεψη του ΕΦΕΤ με το ΑΤΕΙΘ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 (14:00-17:00) στη ΑΤΕΙΘ, στο Αμφιθέατρο του Ν. Κτηρίου του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων.
Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν ο ρόλος και οι δράσεις του ΕΦΕΤ ως εστιακό σημείο του οργανισμού EFSA, οι δυνατότητες συμμετοχής των οργανισμών του Άρθρου 36 σε συγχρηματοδοτούμενα έργα και διαγωνισμούς, καθώς και τα σχετικά πεδία δραστηριοτήτων του ΑΤΕΙΘ. Η σύσκεψη θα δημιουργήσει μια ευκαιρία για συζήτηση επί των δυνατοτήτων καλύτερης συμμετοχής των Ελληνικών Οργανισμών του Άρθρου 36 στις προκλήσεις του οργανισμού EFSA και επί των συνεργασιών ΕΦΕΤ-Πανεπιστημίων/EFSA-Ελληνικών φορέων για την εκτίμηση επικινδυνότητας καθώς και δυνατότητες βελτίωσης της επιστημονικής συνεργασίας.
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !