Συνάντηση Προέδρου του ΑΤΕΙΘ κ. Κων/νο Βαρσαμίδη με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα

🕔03/06/2016 15:58
ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Βαρσαμίδης. Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως παρευρέθηκε και ο Γραμματέας του ΑΤΕΙ-Θ κ. Νικόλαος Τσίτσης.

Ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ-Θ, αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που συνδέουν το Ίδρυμα με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τόνισε το σημαντικό πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί. Η Ιερά Μητρόπολη υποστηρίζει 18 Ενοριακά Συσσίτια και 14 Τράπεζες Τροφίμων. Λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο “Υγεία” και Κοινωνικό Φαρμακείο. Στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας “Σπουδή” συμμετέχουν 925 μαθητές, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει το κέντρο προστασίας ανηλίκων Αγίου Νεκταρίου “Φάρος του Κόσμου”.

Το Ίδρυμα θα συνεχίσει να επιδιώκει συνεργασία σε κάθε επίπεδο με σεβασμό και αγάπη προς την εκκλησία και θα σταθεί αρωγός σε κάθε υποστηρικτική προσπάθεια καταβάλλεται από την Ιερά Μητρόπολη για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης επισήμανε ότι είναι καίριας σημασίας η ενδυνάμωση των σχέσεων με το ΑΤΕΙ-Θ καθώς η κοινωνική προσφορά και η υπεράσπιση των πανανθρώπινων αξιών αποτελούν προτεραιότητα της εκκλησίας και ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος.
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !